1 Mei 2013

Vernieuwde site Bandenwinkel.nl

De website van de Bandenwinkel.nl is compleet vernieuwd. Sinds de introductie in 2004 hebben we een stormachtige ontwikkeling meegemaakt. Zeker de laatste 2 jaren is het aantal consumenten en garagebedrijven dat de Bandenwinkel.nl gebruikt voor de aanschaf van nieuwe banden enorm toegenomen. De site werd voor het laatst vernieuwd in 2010. Hierbij stonden gebruiksgemak en veiligheid voorop. Uit een onderzoek onder onze klanten uit 2012 blijkt dat ze onze dienstverlening waarderen op een 8,9! Bij het onderzoek is specifiek gevraagd naar gebruiksgemak, snelheid van leveren en het snel en correct afwikkelen van vragen.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe site was het uitgangspunt dat we deze punten op minimaal hetzelfde niveau konden houden en in een eerste pilot is gebleken dat we daar ruimschoots in zijn geslaagd. Toch was er ruimte voor verbetering. Zo hebben we het aantal leveranciers in binnen en buitenland enorm uitgebreid. Hierdoor zijn we in staat om een zeer breed gamma van banden te aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Aangezien deze leveranciers zich door geheel West-Europa bevinden kan de levering van banden 1 tot 5 werkdagen duren.

Ook hebben we de mogelijkheid van Paypal opgenomen als betaalmethode. Toch vragen we u nog steeds om per ideal te betalen. Deze methode is de meest veilige en goedkope optie gebleken.

Als afleveradres is nu ook de mogelijkheid opgenomen om zelf een adres in te geven. Dit kan een montagepunt zijn welke niet bij ons is aangesloten of uw huis- of werkadres. Dit kunt u nu zelf aangeven.

Met de vernieuwde website denken wij klaar te zijn voor de komende jaren. Toch bepalen wij dit niet, maar u als bezoeker van de site Bandenwinkel.nl. Mocht u dus verbeteringen zien dan zijn we graag bereid om opnieuw te investeren. Laat het ons gerust weten.

Ontevreden? Zeg het ons! Tevreden? Zeg het anderen!

Met vriendelijke groet,

TEAM BANDENWINKEL.NL