Betaling & Levering

Betaling

U betaalt alleen de door u geselecteerde banden aan Bandenwinkel.nl. Dat gebeurt altijd vooraf en kan op verschillende manieren. U bepaalt de betaalwijze. Wij adviseren u zo veel mogelijk gebruik te maken van iDeal. Dat is de snelste en meest betrouwbare betaalwijze.

U kunt ook kiezen voor betaling per creditcard of voor een verzending onder rembours. Maar in dat geval betaalt u extra kosten, 3% voor de creditcard betaling en € 29,95 extra voor de rembours zending. Vandaar ons nadrukkelijke advies om voor iDeal te kiezen. U heeft dan de banden zo snel mogelijk op de door u aangegeven plaats. Alle vermelde bedragen op deze site zijn inclusief BTW, transport en verwijderingsbijdrage. Na betaling ontvangt u van ons een orderbevestiging inclusief afleveradres en de geplande afleverdatum. Bewaar deze bevestiging goed. Mocht u vragen hebben dan is het gemakkelijk als u de bevestiging met bijbehorend order-/referentienummer bij de hand houdt.

Hoe snel worden de banden geleverd?
Bandenwinkel.nl streeft er naar uw nieuwe banden binnen 3-7 werkdagen naar de door u geselecteerde montagepartner te verzenden, u ontvangt hiervan automatisch bericht via email.